Gratis breedbandadvies

Om gericht te kunnen voldoen aan de vragen die wellicht binnen uw organisatie leven m.b.t. breedband en breedbanddiensten, wil ik graag met u in contact komen zodat wij tijdens het gratis Breedbandadvies kunnen ingaan op de mogelijkheden en voordelen van glasvezel in úw situatie.

Vul onderstaande gegevens in
           

EtherkineticS

Netwerken in beweging
Rob de Klerk adviseert met zijn onafhankelijke advies- & projectbureau EtherkineticS, ondernemingen & instellingen over de toegevoegde waarde van bedrijfsmatige breedbandverbindingen en het rendabel inzetten van de vele aangeboden breedbandtoepassingen. Het adviseren kan zowel individueel per bedrijf of instelling als door middel van vraagbundeling op bedrijventerreinen.

Lees meer over EtherkineticS
 

TReNT Glasvezel

Vrijheid in glasvezel
Verbindingen zijn belangrijk voor uw organisatie en zullen in de toekomst nog veel belangrijker worden. Wist u bijvoorbeeld dat datastromen zich jaarlijks nog steeds verdubbelen? Zeer snel internet, een koppeling tussen locaties en telefonie-oplossingen zijn enkele voorbeelden van toepassingen over zakelijk glasvezel die veel bandbreedte vragen.

Lees meer over TReNT Glasvezel

Doe de postcode check